O NAMA

Meditrend je osnovan u želji da po prvi puta predstavi najmoderniju rehabilitacijsku tehnologiju na prostorima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije. Predstavljamo vodećeg svjetskog proizvođača robotike i robotski-računalno potpomognutih uređaja za medicinsku rehabilitaciju Tyromotion, čiji tim svakodnevno radi na razvoju  pametnih rješenja koja bi zdravstvenim stručnjacima i pacijentima omogućila cjelokupni proces rehabilitacije učinkovitiji i nadasve motivirajući. 

 

Naš cilj je upoznati Vas s mogućnostima koje nudi inovativna rehabilitacijska tehnologija, koja se iz dana u dan razvija i bilježi izvrsne rezultate u rehabilitacijskim sektorima. Predani smo stvaranju revolucionarnih ideja korisnih u razvoju terapijske opreme, ali i praktičnih rješenja za unaprijeđenje terapijskog procesa i pogled na terapijske mogućnosti.

 

Naša misija je osigurati Vam inovativnu rehabilitacijsku tehnologiju i zajedno s vama pratiti razvoj i napredak rehabilitacijskih mogućnosti. Da bi ostvarili svoju misiju, pružamo cjelovito rješenje koje omogućuje da svoje pacijente stavljalju u središte rehabilitacije i zajednički rade na njihovim ciljevima, na jedan inovativni način. Korištenjem nove tehnologije kao što su robotika, senzorska tehnologija, virtualna stvarnost i gamifikacija, pacijenti proces rehabilitacije prolaze intenzivnije i motivirajuće.

 

ing. Petar Jakić

"Kao inženjer oduševljen sam spojem moderne tehnologije i medicine koji je često jedina nada pacijentima koja pruža mogućnost povratka iz teških stanja u svakodnevni život."

volimo komunicirati. javite nam se 🙂

Pošalji e-mail